2010. június 14., hétfő

Rózsa és Zsolt esküvője - 2010. május 22.

Erre mondják, hogy az élethez kell minimum egy marék szerencse is...! De lehet, hogy nem szerencse, hanem más valaki...?
Rózsáéknak már a házasságuk első napján megadatott ez, úgyhogy - a mintegy 170 fős vendégsereggel és a jóval kisebb létszámú "örömszülői apparátussal" egyetemben - nyugodt szívvel bocsátottuk Őket útra.

Történt ugyanis, hogy az eső aznap hol esett, hol meg elállt. Most jön a szerencse-, vagy égi-faktor: akkor esett, amikor mi fedél alatt voltunk (lásd: vendégvárás, polgári szertartás, templomi szertartás, vacsora) és akkor nem esett, amikor a maroknyinak egyáltalán nem nevezhető násznéppel jöttünk-mentünk (utcai menetek, fotózás stb.).

Szóval a szerencse, vagy talán a Jó Isten velünk - pontosabban Rózsáékkal - volt! És a lagzi sem volt utolsó...!

Kívánjuk, hogy Rózsára és Zsoltira, továbbá egész családjukra így vigyázzanak "fentről", és legyen szerencséjük egy egész életen át!

Kriszta és Andris esküvője - 2010. május 8.

Csodálatosan szép időben, csodálatos környezetben (egy vidéki kastélyban és a közeli hotelban!), gyönyörű időben házasítottuk meg Krisztát és Andrist! A mozi (slideshow) levetítését követően az amúgy nem kis létszámú vendégsereg - nem túlzás kimondani - tombolt. Az ifjú pár - akik immáronmár házaspár - olyan szuper, ízléses, vicces és egyben megható fénykép-csomagot adott át nekünk, hogy egész egyszerűen nem lehetett a filmet nem megkönnyezni, azon mosolyogni, nevetni, meghatódni.

Megítélésünk szerint az étterem (hotel) szolgáltatásai, a zenekar, minden-minden nagyon jó volt. Ezt az is alátámasztja, hogy a lakodalmi mulatság egészen hajnali 5 óráig tartott...!

Kriszta, Andris! Még egyszer, itt is nagyon sok boldogságot kívánunk!


Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu