2010. július 12., hétfő

Éva és Józsi esküvője - 2010. július 10.

Azt kell mondanom, hogy szinte törvényszerű volt, hogy Évi és Józsi esküvőjén is ott leszünk, tudniillik , mint egy jó Móra Ferenc regényben: nem egy szálon futottak az események, így több vonalon is hozzánk jutottak el Éviék - hála a Jó Istennek.

A ritka jó hangulatú fotózást ritka jó hangulatú esküvők, majd mulatság követték - no de ne rohanjun ennyire előre!

A fotózás a napok óta tartó kánikulában ugyan, de irtó jó hangulatban telt: Éviék végig nevettek, kúsztak-másztak, indiánszökkeltek... pestiesen szólva: "nagyon ott voltak"!
A fotós és a videós azt sem tudta, mit rögzítsen, annyi jó témát produkáltak a fiatalok. Gyakorlatilag már a - mondom, rendkívül jól sikerült! - fotózást követően is elfáradhattunk volna, de nem... A java még csak eztán következett...

A polgári szertartást követően - aki ott volt tudja, hogyan - Miklós atya következett. A teljesen egyedi szertartást követően egy fergeteges lakodalmi mulatság vette kezdetét, amely egészen sokáig tartott - e sorok írója is reggel 6 órakor keveredett haza...

Kedves Éva, Kedves Józsi! Legyetek mindíg ilyen vidámak, mosolygósak, temperamentumosak és jólelkűek, mint amilyenek ma vagytok!

Sok Boldogságot Kívánunk Nektek!

Bea és Gábor esküvője - 2010. július 3.

Riadó! Riadó! Hőségriadó!
2010. július 3. most már minden bizonnyal vastag betűkkel szedve fog bevonulni a történelem-könyvekbe, ennek kettő oka is van:

Az egyik az, hogy rekord-meleg - hovatovább óriási kánikula - volt e napon Budapesten (is...), a másik és egyben legfontosabb az az, hogy ezen a napon kötött házasságot Bea és Gábor!

E rendkívül szimpatikus és ritka precizitással a legapróbb részletekre is ügyelő fiatal pár esküvője Budán volt, a lakodalmi mulatság a Magyar Tudományos Akadémia szomszédságában, festői környezetben, egy igazi bálteremben, profi zenekarral, profi catering-gel. Nem csoda, hogy a jeles ünnephez, jeles helyszínek és szolgáltatók is kapcsolódtak, hiszen Bea rendezvény-szervező, abból is a legjobbak egyike és párjával, Gáborral egy rendkívüli esküvőt szerveztek. Az Ász Nász Produkció munkatársainak "csak" beszélni, levezényelni, fotózni és videózni kellett.

Rendkívül jóleső és azt hiszem, hogy minden kollégám lelkébe beleégő élmény volt, mikor az általunk a fiatal házaspár részére készített meglepetés átnyújtásakor Bea szeméből egy könnycseppet láttunk kicsordulni. Szeméből és párja [ hites ura!  :-) - a szerk. ] tekintetéből egyszerre áradt felénk a szeretet, a meglepettség, és a köszönet.

Már akkor egyértelműen kiderült (s a nagy nap utáni levelek ezt megerősítették),  hogy ismét Barátokra leltünk. S ez annyira jó, így: Barátok Közt.

Kedves Barátaink! Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Sok Boldogságot Kívánunk!

( A vőfély ezúton külön megköszöni Csabi bácsinak a mennyei pálinkát, amelyet másnap a Balaton északi partján annak rendje-módja szerint el is fogyasztott...! )

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu