2011. május 10., kedd

Julcsi és Bence esküvője - 2011. május 7.

Már az elején, az első beszélgetés alkalmával tudtuk és éreztük, hogy Julcsiék esküvőjén nem lehet probléma a hangulattal. A jegyes párból csak úgy áradt a vidámság, a boldogság, ahogyan azt szoktuk volt mondani, az „élni jó”!


Julcsi az esküvőt megelőzően még egy meglepetést is szervezett Bencének! Megbeszéltük, hogy a zenekar (az utólérhetetlen Sziporka Band) kíséretében elénekelt egy dalt.
Frenetikus sikere volt. Még a kamerák lencséje is bepárásodott, olyan megható volt a dal és az előadásmód. Julcsikám! Ez nem vót semmi! Gratulálunk még egyszer!
És hát Bence is szolgált némi meglepetéssel a hintós játék folyamán! De ezt csak az tudja, aki ott volt, én juszt sem fogom elárulni, mi volt az! Legyen elég annyi, hogy nekünk naggggggyon tetszett…!

Fotós Laci szerint: "lebilincselő volt a hangulat"...!

Julcsi, Bence! Nagyon-nagyon aranyos házaspár vagytok! Egymásért őrületesen sok áldozatot hozni tudó emberek, és ez mindkettőtök részéről nemes lélekre vall! Azt gondoljuk, hogy a boldogságotok a másik emberben, az Ő kedvességében és áldozatos, önzetlen szeretetében lakozik. Ezért lesztek örökre egymás társai!

Művésznő, Király Uram! Sok Boldogságot Kívánunk egy örök életre és még azon is túl!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Drága Tomikám! Nagyon egyedi 5leteid vannak! (Nálunk már sajnos csak voltak) Az összes rokonom, azt mondta,hogy ilyen vőfélyt,még nem látott. Elhárítottad, azokat a problémákat,amikre mi nem tudtunk volna figyelni, és egy plusz pincérként pörögtél a csapatban, mindenki kívánságát lesve!
    Lacikám, úgy fotózott, hogy meglegyen minden, de közben senkit sem zavart (na jó, lehet, hogy a váci bringásnak, erről más a véleménye:))
    Norbi a láthatatlan ember, aki ilyenkor az objektívbe merül, és megszűnik létezni, mert csak a melora koncentrál, hogy aztán tuti filmeket készítsen.
    Nagyon tetszett, hogy nem a régi elcsépelt poénokkal jöttetek hozzánk, hanem minden totál új és jópofa volt!
    Az, hogy mindenki ennyire jól érezte magát, elsősorban a TI érdemetek!
    Még sokszor köszönünk mindent!

    Julcsi és Bence

    VálaszTörlés

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu