2010. július 12., hétfő

Bea és Gábor esküvője - 2010. július 3.

Riadó! Riadó! Hőségriadó!
2010. július 3. most már minden bizonnyal vastag betűkkel szedve fog bevonulni a történelem-könyvekbe, ennek kettő oka is van:

Az egyik az, hogy rekord-meleg - hovatovább óriási kánikula - volt e napon Budapesten (is...), a másik és egyben legfontosabb az az, hogy ezen a napon kötött házasságot Bea és Gábor!

E rendkívül szimpatikus és ritka precizitással a legapróbb részletekre is ügyelő fiatal pár esküvője Budán volt, a lakodalmi mulatság a Magyar Tudományos Akadémia szomszédságában, festői környezetben, egy igazi bálteremben, profi zenekarral, profi catering-gel. Nem csoda, hogy a jeles ünnephez, jeles helyszínek és szolgáltatók is kapcsolódtak, hiszen Bea rendezvény-szervező, abból is a legjobbak egyike és párjával, Gáborral egy rendkívüli esküvőt szerveztek. Az Ász Nász Produkció munkatársainak "csak" beszélni, levezényelni, fotózni és videózni kellett.

Rendkívül jóleső és azt hiszem, hogy minden kollégám lelkébe beleégő élmény volt, mikor az általunk a fiatal házaspár részére készített meglepetés átnyújtásakor Bea szeméből egy könnycseppet láttunk kicsordulni. Szeméből és párja [ hites ura!  :-) - a szerk. ] tekintetéből egyszerre áradt felénk a szeretet, a meglepettség, és a köszönet.

Már akkor egyértelműen kiderült (s a nagy nap utáni levelek ezt megerősítették),  hogy ismét Barátokra leltünk. S ez annyira jó, így: Barátok Közt.

Kedves Barátaink! Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Sok Boldogságot Kívánunk!

( A vőfély ezúton külön megköszöni Csabi bácsinak a mennyei pálinkát, amelyet másnap a Balaton északi partján annak rendje-módja szerint el is fogyasztott...! )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu