2010. július 12., hétfő

Éva és Józsi esküvője - 2010. július 10.

Azt kell mondanom, hogy szinte törvényszerű volt, hogy Évi és Józsi esküvőjén is ott leszünk, tudniillik , mint egy jó Móra Ferenc regényben: nem egy szálon futottak az események, így több vonalon is hozzánk jutottak el Éviék - hála a Jó Istennek.

A ritka jó hangulatú fotózást ritka jó hangulatú esküvők, majd mulatság követték - no de ne rohanjun ennyire előre!

A fotózás a napok óta tartó kánikulában ugyan, de irtó jó hangulatban telt: Éviék végig nevettek, kúsztak-másztak, indiánszökkeltek... pestiesen szólva: "nagyon ott voltak"!
A fotós és a videós azt sem tudta, mit rögzítsen, annyi jó témát produkáltak a fiatalok. Gyakorlatilag már a - mondom, rendkívül jól sikerült! - fotózást követően is elfáradhattunk volna, de nem... A java még csak eztán következett...

A polgári szertartást követően - aki ott volt tudja, hogyan - Miklós atya következett. A teljesen egyedi szertartást követően egy fergeteges lakodalmi mulatság vette kezdetét, amely egészen sokáig tartott - e sorok írója is reggel 6 órakor keveredett haza...

Kedves Éva, Kedves Józsi! Legyetek mindíg ilyen vidámak, mosolygósak, temperamentumosak és jólelkűek, mint amilyenek ma vagytok!

Sok Boldogságot Kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu