2010. szeptember 17., péntek

Niki és Zsolt esküvője - 2010. augusztus 21.

A nap igen korán és zűrösen kezdődött a számunkra: a jó öreg Ász Nász Autó sajnos lerobbant az M3-as autópálya budapesti kivezető szakaszán. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Norbi barátunk kedves felesége (illik megemlíteni a nevét: Kati – ezúton is hálánkat fejezzük ki Neked!), szóval Kati éppen arra járt, bevásárolt egy közeli bevásárló-központban. Gyorsan átpakoltunk Norbiék autójába, Katit és az Ász Nász Autót pedig a benzinkútnál hagytuk…

Szóval, kalandosan ugyan, de kettő perccel a megbeszélt időpont előtt leértünk Tatára!
Hallatlanul aranyos és kedves két családot ismerhettünk meg Niki és Zsolti hozzátartozóiban, de igazából az egész vendégsereg nagyon kedves és barátságos volt.

Egy csodálatos old-timer autóval robogtunk végig a vizek városán. Gyönyörű helyszíneken fotóztunk, forgattunk, repültünk a mesék meseszép kocsiján!
Niki és Zsolti bája, szerelmük elmondhatatlan kisugárzása, a vendégeik jó hangulatának iránti mérhetetlen elkötelezettsége és alázata egészen reggelig, glóriaként ott ragyogott a teljes násznép fölött.
Csodálatos nap volt! Kedves Niki, Kedves Zsolt! Azz kívánjuk Nektek és szeretteiteknek, hogy ragyogjatok egy életen át!

(Aggódó olvasóink kedvéért rögzítem: mind Kati, mind az Ász Nász Autó később hazajutott, köszönik, jól vannak!)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Ász Nász csapat!

    Szerintünk a többi pár nevében is szólunk, ha arról írunk ,hogy nem tudjuk eléggé megköszönni azt a profizmust, kedvességet és vidámságot, amit esküvőnk napján kaptunk Tőletek!

    KÖSZÖNJÜK!

    A várva-várt eseményen túl a Ti hozzáállásotoknak is köszönhető, hogy aznaptól (és azóta is) "állandóan mosolygós"-an maradtam :D.
    Az autó, a vár, a ruháink és a minket körülvevő sürgés-forgás miatt is királyi párnak éreztük magunkat azon a szombaton.

    Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket és büszkék vagyunk, hogy a mi esküvőnkön is a legÁszabb Trió volt a hangulatfelelős:)!

    Puszilunk Titeket: Niki & Zsolti

    VálaszTörlés
  2. Kedves Násznépünk!

    Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt és azt a sok-sok szeretet, amiben részesítettek Bennünket!

    Reméljük, jól éreztétek Magatokat - ezt merészen biztosnak is vesszük a sok-sok dicséret alapján, amit mi magunk, illetve profi kis csapatunk is kapott Tőletek:).

    Drága Szüleink és Testvéreink!

    Alaposan megleptetek Bennünket a rengeteg törődéssel, gondoskodással és segítséggel esküvőnkön is. Hálánkat szavakban/írásban nehezen tudjuk megfogalmazni, reméljük, hogy tetteink/szeretetünk tükrözi majd!

    Kedves Koszorúslánykáim!

    Gyönyörűek voltatok! Nem is gondoltam rá, hogy Mindegyikőtök ennyire szép, sugárzó és vidám lesz az esküvőnkön!
    Köszönjük Nektek!

    Sok puszi mindenkinek: Niki & Zsolti

    U.i.: Hivatkozva az elsőként szólóra - ha van kedvetek írni, szívesen vesszük a megjegyzéseket, élményeket:)!

    VálaszTörlés

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu