2010. szeptember 17., péntek

Noémi és Cristian esküvője-2010. szeptember 4.

Noémi és Cristian esküvőjével kapcsolatban – rendkívüli módon – egy levélváltást szeretnénk alább leközölni. Azt gondoljuk, hogy e két levél mindent-mindent leír, bemutat, elmesél:

Noémi levele:

Kedves "Fiúk"!


Köszönjük szépen a jókívánságokat. Mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk az esküvővel kapcsolatban, mi is nagyon jól éreztük magunkat és olyan élmény volt számunkra, amelyet csak majd az első baba születése fog überelni.


Azt mondják, hogy az igazi boldogság, mint érzés csak pillanatokig tarthat, de azt hiszem nálunk megnyúlt ez a pillanat, mert már majdnem egy hete tart. :-)) Csodálatos érzés olyan emberhez hozzámenni, akit tényleg igazán szeretsz, aki már annyira részeddé vált, hogy minden mozdulatát és gondolatát ismered és nem csak a szerelmednek, hanem a barátodnak is tartasz. Azt kívánom minden párnak, hogy legalább ennyire szeressék egymást és legalább ennyire legyenek biztosak a másikban, mint mi.


Kicsit érzelgős-ömlengősen tudtam leírni azt, amit érzünk, de még így sem lehet a szavak korlátai miatt átadni azt, ami velünk történik. Köszönjük, hogy ott voltatok ti is és segítettek megvalósítani egy álmot.


Tomi, tőled el voltak ájulva a vendégek, hogy milyen ügyes és jól felkészült vagy és, hogy ők még ilyen szuper vőfélyt még nem láttak. Mi is maximálisan meg vagyunk elégedve, gyönyörűek a fotók az albumban, amit kaptunk tőletek és a videó részletnek is nagyon örültünk, nagyon jó érzés akár csak ennyit is visszalátni, míg nincs meg a teljes anyag.


Remélem, minél előbb találkozunk. Jó munkát és sok-sok esküvőt kívánunk.
Köszönettel: Noémi és Cristian



Az Ász Nász levele:


Kedves Noémi, Kedves Cristian!
Nagyon szépen köszönjük a dícsérő szavakat, igazán jól esett mind. Örülünk s megtiszteltetés számunkra hogy részesei lehettünk életetek e fontos és csodálatos napjának.


Az "érzelgős-ömlengős" írásról pedig "csak" annyit, hogy ritka szép és pontos leírása ez a szeretetnek, amelyet ráadásul ritkán olvasunk egy leány - most már: kedves feleség! - virtuális tollából!


Amennyiben hozzájárultok, Noémi e csodálatos levelét a referenciáink közé emelnénk.


Még egyszer sok boldogságot kívánunk, bő gyermek-áldást és jó egészséget!


Ja: és mindíg így szeressétek egymást, mint most - tudniillik a közöttetek lévő érzelmi viszony még csak nem is látszik, ÉREZNI, hogy nagggggyon-naggggyon erős!


Puszi Nektek:
az "ásznászosfiúk"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Esküvő.lap.hu

  • http://www.asznasz.hu/Eskuvok/dori&attila_benny_hill.htm
  • www.eskuvo.lap.hu